about-hero

Vad vi erbjuder våra kunder

Sveriges nyfiknaste konsultföretag

Vårt erbjudande är enkelt: vi strävar efter att erbjuda de skickligaste och trevligaste utvecklarna. Vi är vana att hjälpa våra kunder med utvecklingsprojekt som vi driver efter agila principer, men även stärka upp i befintliga team.

Våra kompetenser

Last People Standings konsulter har erfarenhet av en mängd plattformar och ramverk så som .NET, Java, Node.js, React.js, Vue.js, Angular och också stort antal programmeringsspråk som C, C#, C++, Java, Go och JavaScript. Vi arbetar obehindrat med så väl front-end, back-end som fullstack-utveckling.

Vår erfarenhet

Det mest utvecklande vi vet är att lösa problem åt våra kunder oavsett i vilken del av stacken de uppstår. Eftersom våra kunder återfinns i många olika branscher och befinner sig på väldigt olika stadier i sin digitala utveckling har vi mycket kunskap att dela med oss av och erfarenhet av att ta oss an många olika typer av utmaningar.

Hur vi arbetar

Vi arbetar gärna agilt och många av våra konsulter har också titeln Certified ScrumMaster®. Vi vet att ett team alltid består av människor, och är därför väldigt måna om att alla konsulter inte bara har mycket god teknisk kompetens utan är... Ja, i brist på bättre ord: bra människor.

Vad vi tycker är viktigt

about-welcome-1

Kommunikation.

För oss är det självklart att vi förstår er verksamhet och vad som är viktigt för er och vilka förutsättningar ni har. Vi har genom åren sett alldeles för många runda klossar som ska baxas in i fyrkantiga hål och det brukar i grunden bero på en avsaknad av kommunikation och förståelse för varandras perspektiv. För oss är det därför alltid, utan undantag, viktigt att vi har en fortlöpande dialog när vi levererar våra tjänster.

about-welcome-2

Ödmjukhet.

Kunskap är inte bara att veta, utan att veta vad man inte vet. Även om vi vågar säga att vi har teknisk expertkompetens, erfarenhet från många branscher, och olika typer och storlekar av företag, så är vi också väl medvetna om hur förutsättningarna skiljer sig mellan organisationer. Därför är vi alltid ödmjuka inför ert kunnande, erfarenhet och, inte minst, era specifika utmaningar.

Kontakta oss – så berättar vi gärna mer

Oavsett om ni har ett trängade resursbehov ni behöver fylla, eller letar efter en mer långsiktig partner så är vårt förslag att vi får presentera oss och vad vi kan erbjuda er. Ange dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort!

contact-1
contact-2
contact-3