work-hero

Jobba hos oss

quote

Kombinationen av kunniga kollegor och superintressanta projekt låter mig fokusera på det jag tycker är spännande i en trygg och väldigt lärorik miljö

Elias Ågeby

Full Stack Developer

Vi letar efter nya kollegor

Är det kanske dig vi letar efter? För oss är framför allt tre saker väldigt viktiga för att du ska få så goda förutsättningar som möjligt att både utveckla och utvecklas.

Teknisk kompetens

Du har kunskaper inom utveckling i front-end, back-end eller fullstack. De språk vi främst arbetar med är C#, C++, Java, Go och JavaScript. Inom front-end arbetar vi med ramverk som React.js, Vue.js och Angular. Vana från cloud-miljöerna AWS, GCP och Azure är meriterande och det är även ett stort plus med erfarenhet från databaser, DevOps och verktyg som git.

Intresse av att lära

Det kommer ständigt nya och spännande teknologier och vi ser det som en självklarhet att alla både ska få möjlighet men också ha intresse av att lära sig nya saker. Alla anställda har därför en personlig utvecklingsplan som bestäms tillsammans med sin VD och följs upp regelbundet. Vi prioriterar allas utveckling, för växer du så växer vi.

En vilja att lösa problem

Ibland när man tar sig an tekniska utmaningar ställs man inför problem som verkar väldigt svåra, ja, nära nog omöjliga att lösa. Med rätt inställning och ett team med väldigt skickliga men ödmjuka medlemmar så vet vi att väldigt få saker är omöjliga. Därför är viktigt för oss att du tycker om att dela med dig av just din kunskap, samtidigt som du alltid har möjlighet att lära dig av dina kollegor.

Arbeta med oss – vi letar efter nya kollegor!

Vi söker utvecklare med kompetens inom front-end, back-end och fullstack-utveckling. Din nyfikenhet och vad du vill lära dig härnäst är lika viktigt för oss som vad du kan och redan har erfarenhet av idag.

Skicka in dina kontaktuppgifter så berättar vi mer!

start-work-1
start-work-2
start-work-3